Permohonan Sebagai Rakan Niaga/Wakil Pengedar/Ahli DiterimaTEMPAHAN PRODUK & PERMOHONAN SEBAGAI WAKIL PENGEDAR/AHLI
... DITERIMA


Terima kasih di atas tempahan dan permohonan keahlian anda.
Sila maklum tentang beberapa perkara berikut :-


  • Tempahan/permohonan keahlian anda kini secara automatik telah dimaklumkan kepada kami. E-mel pengesahan akan kami hantar secepat mungkin.
  • Semakan dan proses penghantaran produk akan dilakukan dengan segera. Anda dijangka akan menerima produk dalam masa 7 hari bekerja untuk Semenanjung Malaysia dan 14 hari bekerja untuk Sabah/Sarawak.
  • Keahlian anda akan diproses dalam masa 3-4 minggu di mana Kad Ahli akan dikeluarkan. Sementara menunggu kad dikeluarkan, anda boleh terus membuat tempahan susulan produk mengikut harga ahli di laman web kami khaltamarplus.com atau di mana-mana sub-stokis atau stokis dengan rujukan kepada MyKad/IC anda.
  • Sila hubungi kami atau gunakan borang Maklum Balas Pelanggan di laman web ini untuk sebarang pertanyaan/masalah berkaitan permohonan anda ini.
  • Tempahan/permohonan anda tertakluk di bawah Terma & Syarat web Perniagaan Khaltamarplus.Sekali lagi kami ucapkan terima kasih di atas tempahan dan keahlian anda. Jangan lupa untuk memperkenalkan produk ini kepada kenalan dan saudara-mara supaya kebaikannya dapat dikongsi bersama. Kami doakan kesejahteraan kesihatan anda sekeluarga berkat mengamalkan produk-produk khazanah perubatan Islam ini.

Kami nantikan tempahan anda seterusnya...Salam hormat,

Azman Mohamad / Rohanah Mat Said / Mohamad Shahiran Azman
Pengurus / Pen. Pengurus
khaltamarplus.com